podpora

Podpora kupcem

Naša prednost je, da sami – z lastnim slovenskim znanjem – oblikujemo, tehnično razvijamo in izdelujemo LED svetila. To nam omogoča, da nudimo našim klientom celovit servis, ki ga ostali ponudniki (preprodajalci) LED svetil v Sloveniji ne zagotavljajo.

Naša proizvodnja obsega več vrst LED svetilk namenjenih za razsvetljavo zunanjih in notranjih prostorov.

Ob rednem proizvodnem programu nudimo konstruiranje in prilagoditev LED svetil vsem, tudi najbolj zahtevnim potrebam uporabnikov: oblikovanje in izdelava novih modelov svetil s posebnimi pogoji (mestna historična jedra), izvedbe sistemske prenove z delnimohranjanjem obstoječe konstrukcije in sistema razsvetljave,

izvedbe razsvetljave z zahtevami po ekstremno močni osvetlitvi (notranja in zunanja športna igrišča, plavalni bazeni) in podobno.

Izvajamo načrtovanje in projektno izračunavanje osvetlitve notranjih in zunanjih prostorov oz. površin. Izvajamo meritve osvetjenosti prostorov ter svetujemo najprimernejšo vrsto in količino svetil v skladu z zahtevanimi normativi. To opravljamo brezplačno v primeru, da se kupec odloči za sistemsko prenovo ali novo vgradnjo naših LED svetilk.

Za vsa svetila svetila dajemo 5 letno garancijo na brezhibno delovanje. Garancijo po dogovoru lahko tudi podaljšamo. Nudimo sevisiranje in popravilo svetilk v primeru, da pride do poškodb zaradi zunanjih vzrokov.